Menu

Steroizi originali de vanzare

Parabolan Balkan

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: Trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

30,00 lei

Descriere

Descriere Parabolan Balkan (Trenbolon)

Parabolan Balkan, esterul Hexahidrobenzilcarbonat este aproape identic cu esterul Enantat, în ceea ce privește eliberarea timpului în organism. Fiind similar cu Enantat, injectarea acestuia de două ori pe săptămână este mai mult decât suficientă pentru menținerea nivelului sanguin cât mai stabil posibil.

Parabolan este cel mai puternic steroid folosit de sportivi și culturisti în zilele noastre. De obicei, Para este un steroid anabolic puternic cu proprietăți androgenice ridicate. Structura chimică a trenbolonului nu poate produce aromatizare, deci nu va produce depozitare de estrogen. Acesta este principalul motiv pentru care trenbolonul oferă o cantitate pronunțată de definire și duritate a mușchilor.

Parabolanul a devenit pentru prima dată un steroid popular când diverse farmacii au început sa comercializeze acest steroid. Mulți utilizatori de Parabolan au avut rezultate excelente, și de aceea multe laboratoare subterane au piata cu acest steroid. Parabolan Balkan este un produs farmaceutic ce se gaseste in farmaciile din Europa.

Rezultate Parabolan (Trenbolon)

Culturistii care folosesc trenbolon au raportat mari câștiguri în forta și masă musculară și, în același timp, o mare pierdere de grăsime. Raportul anabolic al testosteronului este de 100, dar raportul trenbolonului este de 500, așa că acum vă puteți imagina cât de puternic este acest steroid.

Un efect negativ al Parabolanului este ca va opri procesul natural al organismului de producere a testosteronului, deci este necesar un PCT la sfârșitul unui ciclu.

Fiind un steroid androgen puternic, Parabolan va produce mai multe efecte secundare androgenice. Pentru a evita astfel de probleme, trebuie să păstrați trenbolonul la o doză recomandată. Dacă nu este păstrat la o doză rezonabilă, atunci se poate transforma în progesteron și poate produce efecte secundare, asemanaoare celor de la Decadurabolin. Dacă sunteți sensibil la acest tip de probleme, este recomandat să adăugați Dostinex la ciclul dvs.

Deținând o acțiune anabolică bine gestionată, Parabolan poate fi inclus atât în ​​ciclurile de „încărcare”, cât și în cele de „tăiere”, cu rezultate excelente. Utilizatorii care doresc masa musculara pot adăuga ciclului testosteron sau Dianabol. Pentru ciclurile de tăiere, culturistii combina adesea Parabolan cu Testosteron Propionat și Winstrol. Împreună cu o dietă bine echilibrată și cardio, Tren va oferi rezultate excelente. Culturistul feminin nu folosește trenbolonul, deoarece va produce cu siguranță efecte secundare masculinizante.

Dozare recomandata de Parabolan: 200-700 mg săptămânal.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Parabolan Balkan”