Menu

Steroizi originali de vanzare

Testosteron Cipionat Balkan

Pret: 16 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 200 mg/ml

Substanta: testosteron cipionat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

16,00 lei

Descriere

Descriere Testosteron Cipionat Balkan Cipandrol

Testosteronul a fost primul steroid anabolizant sintetizat cu succes. Testosteron cipionat Balkan este un compus de testosteron injectabil pe bază de ulei cu acțiune rapidă, cu ester scurt, care este prescris în mod obișnuit pentru tratamentul hipogonadismului – niveluri scăzute de testosteron și diferite simptome asociate la bărbați.

Testostosteron cipionat Balkan este un steroid injectabil folosit de catre cuturistii profesionisti si cei amatori pentru dezvoltarea masei musculare, a fortei si pentru arderea grasimilor. Este ideal de folosit atunci cand se doreste o cresterea a masei musculare curate fara retentie de apa si grasime.

Testosteronul este principalul androgen găsit în organism. Testosteronul endogen este sintetizat de celulele din testicul, ovar și cortexul suprarenal. Terapeutic, testosteronul este utilizat în tratamentul hipogonadismului, fie congenital, fie dobândit. Testosteronul este, de asemenea, cel mai eficient androgen exogen pentru tratamentul paliativ al carcinomului mamar la femeile aflate în postmenopauză. Testosteronul a fost utilizat în 1938 și aprobat de FDA în 1939.

Actiune Testosteron Cipionat

Testosteronul andogen este responsabil pentru maturizarea sexuală în toate etapele de dezvoltare de-a lungul vieții. Sintetic, este sintetizat din colesterol. Funcția androgenilor în dezvoltarea masculină începe la făt, este crucială în timpul pubertății și continuă să joace un rol important la bărbatul adult. Femeile secretă, de asemenea, cantități mici de testosteron din ovare. Secreția de androgeni din cortexul suprarenal este insuficientă pentru a menține sexualitatea masculină.

Creșterea concentrațiilor plasmatice de androgeni suprimă hormonul care eliberează gonadotropina (reducând testosteronul endogen), hormonul luteinizant și hormonul foliculostimulator printr-un mecanism de feedback negativ. Testosteronul afectează, de asemenea, formarea eritropoietinei, echilibrul calciului și glicemiei. Androgenii au o solubilitate ridicată a lipidelor, permițându-le să intre rapid în celulele țesuturilor țintă. În interiorul celulelor, testosteronul suferă o conversie enzimatică în 5-alfa-dihidrotestosteron și formează un complex slab legat cu receptori cistolici. Acțiunea androgenă apare din inițierea transcripției și a modificărilor celulare din nucleu provocate de acest complex de steroizi-receptori.

În mod normal, androgenii endogeni stimulează ARN polimeraza, rezultând o producție crescută de proteine. Aceste proteine ​​sunt responsabile pentru dezvoltarea sexuală normală a bărbaților, inclusiv creșterea și maturizarea prostatei, a veziculelor seminale, a penisului și a scrotului. În timpul pubertății, androgenii determină o creștere bruscă a  mușchilor, cu redistribuirea grăsimii corporale. Modificările au loc și în laringe și corzile vocale, adâncind vocea. Pubertatea se completează cu dezvoltarea barbei și creșterea părului corpului. Fuziunea epifizelor și încetarea creșterii sunt, de asemenea, guvernate de androgeni, precum și menținerea spermatogenezei. Atunci când androgenii endogeni nu sunt disponibili, utilizarea de androgeni exogeni este necesară pentru creșterea și dezvoltarea normală a bărbaților.

Administrare Testosteron cipionat

Testosteron cipionat se foloseste zilnic sau la maxim 2 zile. Doza este de 50-100. Se poate folosi singur sau impreuna cu alti steroizi anabolizanti. Din cauza ca suprima productia naturala de testosteron se recomanda la terminarea ciclului, urmarea unui PCT (terapie post ciclu).

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Cipionat Balkan”