Menu

Steroizi originali de vanzare

Testosteron Enantat Balkan

Pret: 15 lei

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 250 mg/ml

Substanta: Testosteron enantat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

15,00 lei

Descriere

Descriere Testosteron Enantat Balkan (Enandrol)

Hormonul androgen testosteron este principalul hormon masculin secretat de testicule.. Este responsabil pentru creșterea și dezvoltarea organelor sexuale ale bărbaților și, de asemenea, calitatilor sexuale,  de trasaturile masculine cresterea părului la bărbați, construirea masei musculare, și depunerea întregii grăsimi corporale. Creste retentia de azot, sare, potasiu, precum și fosfor, crește sinteza proteinelor necesare unei cresteri musculare, minimizând catabolismul.  Creste numarul celulelor rosii, ceea ce duce la o recuperare si rezistenta la efort crescuta. Creste potenta si este folosit cu succes in tratamentul problemelor erectile.

Este folosit cu succes in cresterea masei musculare, a fortei si arderea grasimilor.

Testosteron Enantat Balkan odată administrat, concentrațiile serice vor creste timp de câteva zile, sau pot sa rămână substanțial îmbunătățite timp de aproximativ câteva săptămâni. Testosteronul Enantat provoacă modificări ale numărului de țesuturi musculare, contribuind activ la cresterea masei musculare. Testosteron Enantat creste procesele de regenerare dupa efortul intens facut in sala de antrenament..Imbunatateste aspectul fizic si starea psihica, previne foarte eficient catabolismul in timpul dietelor foarte stricte. Creste oxigenarea sangelui, rezultand o pompare mult mai buna.

Administrare Testosteron Enantat

Sportivii folosesc doze mai mari decat o persoana ce sufera de unele afectiuni. Majoritatea sportivilor folosesc o doza cuprinsa intre 250 si 1000 mg pe saptamana. Incepatorii trebuie sa inceapa cu 250 de mg pe saptamana timp de 12-16 saptamani. Progresele facute vor fi vizibile si suficiente, din acest motiv nu este necesara o doza mai mare pentru primul ciclu. Abia de la al doilea sau al treilea ciclu se recomanda marirea dozei, undeva in jur de 250 mg pe saptamani.

Este absolut necesar pentru a nu aparea efecte secundare sa se foloseasca o doza cat mai mica pe un termen limitat. Efectele secundare sunt direct proportionale cu doza administrata si cu timpul de administrare. Dupa un ciclu de 12-16 saptamani este necesara minim o pauza de 16 saptamani, abia apoi se poate incepe un nou ciclu. La terminarea ciclului se recomanda o terapie post ciclu formata din Prengyl, Clomed sau Tamoximed.

Avansatii pot face cicluri combinate cu Testosteron Enantat + Nandrolona Decanoat + Danabol. Steroizii injectabili se pot folosi timp de 12-16 saptamani in timp ce steroidul oral doar 6 saptamani. In timpul ciclului se recomanda folosirea unui hepatoprotector cum ar fi Liv52.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Enantat Balkan”