Menu

Steroizi originali de vanzare

Testosteron Propionat Balkan

Cantitate: fiole de 1 ml

Concentratie: 100 mg/ml

Substanta: testosteron proprionat

Producator: Balkan Pharmaceuticals

10,00 lei

Descriere

Descriere Testosteron Propionat Balkan

Ce este?

Testosteron Propionat Balkan este formă complexă, sintetică de testosteron. Este un singur ester. Este utilizat pentru eliberarea controlată a testosteronului in sange și pentru a menține nivelul sanguin stabil. Este foarte utilizat în industria atletică pentru îmbunătățirea performanței atletice.

Efecte:

Acesta este un preparat care îmbunătățește performanța, deoarece nivelurile ridicate de testosteron duc la creșterea masei musculare slabe și a forței.

Produsul pe baza de testosteron, acționează ca un anticatabolic, fiind extrem de benefic in perioada de dieta, protejand masa musculara.

Beneficii:

Îmbunătățește performanța

Testosteron Propionat Balkan este un preparat care îmbunătățește performanța. Nu numai că protejeaza masa musculară, dar creează și mai mult țesut muscular. Acest lucru crește si forta musculara. Produsul duce la o creștere a numărului de celule roșii din sânge. RBC sunt purtătorii de oxigen. O creștere a oxigenării duce la o mai mare forță musculară, rezistență și repararea țesutului deteriorat in urma antrenamentelor intense.

O asimilare mai buna a proteinelor

Produsul are, de asemenea, proprietăți de asimilare a proteinelor, ceea ce duce la o mai bună reparare și crestere a masei musculare. Deoarece proteina este elementul constitutiv al celulei musculare. Produsul are și proprietăți de retenție a azotului. Azotul creează un mediu anabolic. Toate țesuturile slabe conțin aproximativ 16% azot. Nivelurile scăzute de azot pot fi distructive pentru masa musculară.

Reduce stresul

Testosteron Propionat reduce, de asemenea, hormonii stresului, cum ar fi cortizolul. După un anumit nivel, hormonii de stres pot fi distructivi și pot duce la deteriorarea mușchilor. Hormonii de stres promovează, de asemenea, hormonii de grăsime și formează un mediu catabolic. Dar produsul vă poate salva de toate aceste probleme.

Doza de Testosteron Propionat variază în funcție de scopul utilizării. Dar, în majoritatea cazurilor, doza este redusă datorită structurii sale im comparatie cu alte produse.

In scopuri medicale pentru a trata impotenta se foloseste o doză de 25-50 mg de 2-3 ori pe săptămână.

Când este folosit de catre sportivi pentru performanta, doza variază de la 100 mg la 300 mg pe săptămână.  Timpul de utilizare variază în funcție de fiecare persoană și scopul său.  Dar considerăm că 8 săptămâni de utilizare sunt o perioadă scurtă de timp. 12 săptămâni este considerat normal și, pentru un efect cat mai pronuntat, unii oameni ar putea chiar să-l folosească timp de 16 săptămâni.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testosteron Propionat Balkan”